Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »WELLNESS»PAPAYA » Dermasel Gel de dus exfoliant cu acai berry


        

Dermasel Gel de dus exfoliant cu acai berry

Nou Promo

Stoc DA

 

Numar produs: 2122
Producător: FETTE PHARMA DERMASEL
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
33,00 LEI
Preț recomandat:
29,50 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

GEL DE DUS EXFOLIANT CU ACAI BERRY

Extractele selectate de fructe Acai, din padurile tropicale, bogate in vitamine, antioxidanti, vitamina C si extrem de hidratante, in combinatie cu ingrediente active stimulante si mineralele naturale de la Marea Moarta, va ofera o experienta de dus revigoranta, cu efect pe termen lung.

Formula echilibrata a agentilor de curatare imbogatita cu cele mai fine particule exfoliante exfoliaza bland, stimuleaza microcirculatia si hraneste puternic pielea.

 

Fructele de Acai Berry contin un nivel ridicat de antioxidanti, ce lupta impotriva atacurilor radicalilor liberi, realizand un scut de protectie. In plus, pot fi gasite in boabele de Acai Berry polifenoli, iar in uleiul fructelor Anthocyanien, ce lupta impotriva semnelor imbatranirii pielii, printr-o hidratare puternica si o reducere a inflamatiei, diminuand astfel ridurile si vergeturile.

 

Sarea minerala originala de la Marea Moarta contine cantitati insemnate de minerale valoroase precum magneziu, calciu si potasiu.

Stimuleaza circulatia sangelui si ofera pielii o senzatie incredibila revigoranta si de prospetime.

 

Prezentare: 150 ml

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZWM0M2M
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: