Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 

MARFĂ ÎN PROMOŢIE

Preț recomandat 39,00 LEI
Stoc DA

CEL MAI VÂNDUT

CONTACT

bio-cosmetics.ro
comenzi@bio-cosmetics.ro
LIVRAM IN ROMANIA
tel: 0727.889.808


WELLNESS / AFINE - Anti-imbatranire

Colectia unica anti-imbatranire cu afine este bazata pe ingrediente cheie diferite organice, certificate. Ingredientele organice sunt substante de origine vegetala extrase din plante care sunt cultivate in mod natural, fara a se folosi in acest proces pesticide, fertilizatori chimici etc. Produsele colectiei less=more sunt fabricate din ingrediente vegetale sau de origine vegetala, si in fapt unele sunt in intregime de origine vegetala.

TOATE PRODUSELE DE INGRIJIRE CORPORALA ANTI-IMBATRANIRE CU AFINE SUNT FABRICATE FARA A SE FOLOSI: - uleiuri minerale - conservanti agresivi cum ar fi parabeni, compusi de brom, etc. - coloranti sintetici - arome artificiale si compusi siliconici sintetici - sodium laureth sulphate - Tea, Dea, Mea, Ndea.

Ingredientele cheie organice folosite in gama cu afine au urmatoarele proprietati: Extractul organic din afine reprezinta o sursa foarte bogata de vitamina C, bioflavonoide si anthocianina. Vitamina C este cunoscuta ca un important antioxidant care incetineste procesul de imbatranire a pielii. Antioxidantii ajuta de asemenea la regenerarea pielii.

Ordonează după 
Producător  

52,00 LEI

Preț recomandat 41,00 LEI

Stoc DA
Promo


62,00 LEI

Preț recomandat 52,50 LEI

Stoc DA
Promo

OTQ1NGIyMm