Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 

MARFĂ ÎN PROMOŢIE

CEL MAI VÂNDUT

Preț recomandat 59,00 LEI
Stoc NU
Preț recomandat 30,50 LEI
Stoc DA

CONTACT

bio-cosmetics.ro
comenzi@bio-cosmetics.ro
LIVRAM IN ROMANIA
tel: 0727.889.808


Producatori Game / PROTECTIE SOLARA

Datorita ingredientelor sale active, gama special creata in Laboratoarele Dr. Taffi ofera mai mult decat simpla protectie solara.

Uleiul de Argan are foarte bun efect antirid, dar este recunoscut si pentru prevenirea imbatranirii pielii. Este folosit cu succes in tratarea eczemelor si a psoriazisului, acneei, cicatricilor si vergeturilor, dar este si un foarte bun remediu pentru arsurile solare. Reface filmului hidrolipidic si este recomandat in prevenirea vergeturilor si elasticizarea pielii.

Acidul hialuronic asigura supletea, elasticitatea si tonicitatea epidermei. Actioneaza foarte bine asupra ridurilor. Datorita structurii sale moleculare pe trei straturi, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil, transparent si elastic, actionand in acelasi timp in profunzime. Astfel, moleculele de pe primul strat au rolul de "umplere a ridurilor", in timp ce cele de pe straturile superioare ofera hidratare si elasticitate.

Cofeina stimuleaza circulatia periferica si are foarte bune rezultate de energizare a pielii, conferind fermitate si elasticitate, cu foarte bune rezultate in remodelarea corporala.

Uleiul de andiroba tine insectele nedorite la distanta, fara a degaja insa un miros neplacut.Ordonează după 
Producător  

Promo

Esti gata de vacanta? Alege acum si:

NjJkMDkyM