Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 

MARFĂ ÎN PROMOŢIE

CEL MAI VÂNDUT

Preț recomandat 15,00 LEI
Stoc DA
Preț recomandat 28,00 LEI
Stoc DA

CONTACT

bio-cosmetics.ro
comenzi@bio-cosmetics.ro
LIVRAM IN ROMANIA
tel: 0727.889.808


Producatori Game / OBLEPIKHA C-BERRICA

OBLEPIKHA C-BERRICA

OBLEPIKHA C-BERRICA este o nouă linie profesională pentru îngrijirea feței cu Vitamina C și diverse vitamine (A, E, B5), esențiale pentru pielea ta Acizi AHA / BHA, inclusiv acid glicolic, lactic, salicilic și altele

Pe baza succesului mondial al produselor Oblepikha Professional, creăm produse de îngrijire a feței, bazate pe fructe de padure siberiene extraordinare.

De asemenea, s-a îmbogățit cu un puternic antioxidant - Vitamina C și diverse vitamine (A, E, B5), esențiale pentru pielea ta Acizi AHA / BHA, inclusiv acid glicolic, lactic, salicilic și altele.

C-Berrica va deveni „must have” pentru viața ta de zi cu zi, conținând măști și seruri, gel de curățare și mască peeling, pudră spumantă, creme de față și lichid de uz zilnic, cremă de ochi și chiar tampoane de curățare pentru față.

Principalul beneficiu este asigurarea și menținerea strălucirii naturale, strălucirii și purității pielii.

Ingredientele produselor C-Berrica îți fac pielea netedă, reduc semnele de îmbătrânire prematură și îți conferă un ton uniform al pielii.

Pielea dvs. devine automat proaspătă, plină și mai elastică.

Cătina Siberiana - Altai Oblepikha

Altai oblepikha (Cătina Siberiana ) a fost folosită de secole în tratamente de înfrumusețare. Aceast fruct siberian uimitor este cea mai bogată sursă naturală de vitamina C. Hidrolatul de catina siberiana organic promovează îmbunătățirea stării generale a pielii prin creșterea elasticității și hidratării.

VITAMINA C pentru ten

Vitamina C ajută la îmbunătățirea sistemului natural de apărare a pielii, accelerând procesul de reparare.

Toată linia C-Berrica este certificată VEGAN.

Ordonează după 
Producător  

ZmVlM