Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »ULEI, ARGILE si SPECIALITATI» Organique Ulei esential de trandafir


        

Organique Ulei esential de trandafir

Hranirea pielii, intarirea vaselor de sange

Promo

Stoc DA

 

Numar produs: 438
Producător: ORGANIQUE
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
34,00 LEI
Preț recomandat:
23,50 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

Trandafirul are un efect de hranire intensa a pielii si este potrivit pentru toate tipurile de epiderma (in special pentru pielea uscata si sensibila). Nu este alergenic, deci nu provoaca iritatii, eczeme sau inrosiri ale pielii. De fapt, lucrurile stau exact invers: elementele continute in uleiul de trandafir ajuta la intarirea vaselor de sange.

In acelasi timp, trandafirul reprezinta o sursa excelenta de vitamina C (un puternic antioxidant) si deci protejeaza pielea de actiunea nociva a radicalilor liberi.

Din cand in cand, rasfata-te cu o baie cu ulei de trandafir. Amesteca trei-patru picaturi de ulei de trandafir in doua lingurite de spuma de baie si pune produsul obtinut in apa. Efectul va fi deosebit, inclusiv din punct de vedere olfactiv...

... Daca inhalezi parfumul de trandafir, te vei simti minunat. Aroma sa are darul de a stimula instantaneu secretia de endorfina si serotonina la nivel cerebral (asa-numitii hormoni ai fericirii). Poate ca acesta este un motiv suplimentar pentru care ne plac aceste flori atat de mult... (eva.ro)

Sugestii de administrare:
*
Baie: adaugati 10 picaturi de ulei esential in apa de baie si stati in apa 15 min
*
Masaj: adaugati 8-10  picaturi de ulei esential la crema sau uleiul obisnuit de masaj si masati intregul corp
*
Inhalatii si aromaterapie camera: pentru inhalatii se pun cateva picaturi intr-un vas cu apa fierbinte, iar pentru aromaterapie camera se pun 5 picaturi in candela.

Prezentare: 7 ml

 

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

MmEyO
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: