Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »INGRIJIREA FETEI»TEN MIXT » Argila alba fina- 90 g


        

Argila alba fina- 90 g

Promo

Stoc DA

 

Numar produs: 0502
Producător: NAJEL
26,50 LEI
Preț recomandat:
24,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera argila alba , cunoscuta si ca argila caolin.
Este una dintre cele mai versatile argile, dar si una dintre cele mai usoare argile cu uz cosmetic. Se gaseste des in preparatele pentru ingrijirea pielii si in produsele cosmetice datorita naturii ei delicate, continutului de minerale.
Aceasta argila va extrage delicat impuritatile din piele fara sa iroseasca uleiurile naturale ale acesteia, in timp ce, simultan, exfoliaza, curata si stimuleaza circulatia. Argila alba este potrivita pentru toate tipurile de piele, indiferent daca este grasa, predispusa la pete, normala, sensibila, uscata sau matura. Utilizarea regulată confera o piele neteda, revigorata, curata.
Argila alba caolin are si usoare proprietăţi dezinfectante, fiind recomandata pentru acnee, si roseata. Proprietatile naturale ale acestei argile blande o fac ideala pentru utilizarea in cosmetice precum: sapunuri, maşti pentru ten, deodorante, produse de machiaj.

Recomandari de utilizare:
detoxifierea pileii incarcate, calmarea tenului inflamat,
sub forma de cataplasme aplicate pe zone ale pielii cu diverse afectiuni,
sub forma de masca pentru tenul incarcat, tern, obosit, devitaliza.

Tara de provenienta: Siria
Prezentare: 90 g

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

MGExYTgyZ
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: