Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »INGRIJIREA FETEI»TEN GRAS » Dermasel Masca de fata cu PERLE


        

Dermasel Masca de fata cu PERLE

Anti-rid, anti-imbatranire

Stoc DA

 

Numar produs: 303
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
Preț recomandat:
15,50 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

Complex valoros anti-rid ce confera suplete tenului. Cu proteine adevarate din perle.

Un complex activ anti-rid cu proteine valoaroase din perle si DHB-400 (combina concentratii crescute de magneziu natural din Marea Moarta cu calciu si potasiu intr-o solutie salina, inovatie Laboratoarele DermaSel, imbunatateste tonusul pielii, lasand-o catifelata si supla), magneziu si sare minerala concentrata obtinuta din Marea Moarta, extractele din radacina de Dioscorea villosa stimuleaza activitatea celulara, confera hidratare tenului, sprijina regenerarea naturala a tenului datorita aminoacizilor esentiali continuti. Aceasta masca sub forma de gel hraneste tenul si lupta impotriva imbatranirii premature. Ingrijire anti-rid intensiva pentru o piele vesnic tanara si frumoasa!

Utilizare: Se intinde pe tenul demachiat si se lasa sa actioneze circa 15 minute. Se clateste cu multa apa calduta. Pentru pana la 3 utilizari.

Prezentare: 12 ml

- un produs FETTE PHARMA DERMASEL

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZjYxY2
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: