Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »PROFESSIONAL GAMA» ERBASOL Lapte demachiant neutru


        

ERBASOL Lapte demachiant neutru

Stoc DA

 

Numar produs: 1038
Producător: ERBASOL
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
Preț recomandat:
61,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera acest lapte demachiant, într-o forma foarte fina si omogena, reprezentand o emulsie coloidala, înlatura delicat machiajul si protejeaza pielea avand un pH neutru.

Potrivit pentru toate tipurile de ten. Bogat în extracte de plante precum Coada-soricelului, Tei, Malva, Musetel, Nalba.

Prezentare: 500 ml

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YjAzMWVl
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: