Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 

MARFĂ ÎN PROMOŢIE

Preț recomandat 75,00 LEI
Stoc DA
Preț recomandat 73,00 LEI
Stoc DA

CEL MAI VÂNDUT

Preț recomandat 159,00 LEI
Stoc NU
Preț recomandat 28,00 LEI
Stoc DA

CONTACT

bio-cosmetics.ro
comenzi@bio-cosmetics.ro
LIVRAM IN ROMANIA
tel: 0727.889.808


SAPUNURI SI GELURI DE DUS / Sapun de Alep

Avand o istorie de peste 3500 de ani, Sapunul de Alep este obtinut din ingrediente 100% naturale si reprezinta cu adevarat nobil prin puritatea compusilor sai: ulei de Masline, ulei de Dafin, apa si soda naturala din sare de mare. Nu contine coloranti artificiali, parfumuri sintetice, aditivi chimici sau grasimi de origine animala si este cel mai vechi sapun natural solid din lume.

 

Datorita uleiurilor vegetale din compozitia sa si Ph-ului neutru, Sapunul de Alep  este foarte bine tolerat de toate tipurile de piele, avand proprietati dermatologice remarcabile. Cantitatea de ulei de dafin este cea care confera sapunului de Alep eficacitate dermatologica, fiind recomandat pentru prevenirea si tratarea unor afectiuni ca: acnee, eczeme, dermatite, psoriazis, matreata. Totusi, tot mai multi specialisti sustin in ultimul timp ca Sapunul de Alep cui o concentratie de ulei de dafin de peste 50% ari putea fi mai greu acceptat de pielea foarte sensibila.

 

Utilizarile Sapunului de Alep

Utilizat zilnic, acest sapun este extrem de eficient pentru curatarea tenului, a corpului sau a parului. Curata in profunzime pielea, elimina celulele moarte, elimina excesul de sebum, transpiratia, precum si microorganismele provenite din mediu. Nu este iritant

 

Sapunul de Alep este utilizat ca tratament complementar pentru afectiuni dermatologice, ca dermatita mainilor si dermatita atopica (eczema), dermatoze bacteriene (impetigo, foliculita superficiala/osteofoliculita), furunculi, candidoza, arsuri minore si zgarieturi, keratoza calcaiului, ulcere gambiere, hemoroizi, prurit (mancarimi). Este recomandat in prevenirea  dermatitelor comune: Favus, Herpes Tonsurans, Pityriasis, Microsporia

 

Este un excelent demachiant, dar poate fi folosit si ca sapun de barbierit.

 

Sapunul de Alep previne infectiile cutanate.

 

Hipoalergenic, Sapunul de Alep este indicat pentru curatarea lenjeriei, dar si la spalarea hainelor si lenjeriei copiilor. Depozitat printre haine, acesta previne aparitia moliilor.

 

Datorita ingredientelor sale 100% naturale , Sapunul de Alep este lipsit de efecte nocive.

 

Calitatea sapunului de Alep depinde de calitatea uleiurilor folosite, de procentul uleiului de Dafin si nu in ultimul rand de priceperea maestrului sapunar. Cu cat cantitatea de ulei de Dafin este mai mare, cu atat sapunul de Alep este mai pretios, iar proprietatile sale medicinale se intensifica. Totusi, tot mai multi specialisti sustin in ultimul timp ca Sapunul de Alep cui o concentratie de ulei de dafin de peste 50% ari putea fi mai greu acceptat de pielea foarte sensibila. Recomandare: Pentru pielea foarte sensibila, utilizati sapun de Alep cu o concentratie de 30% sau 40%. In plus, o certificare a acestui din partea unui institut international recunoscut reprezinta o garantie suplimentara asupra calitatii sale.

 

Sapunul de Alep traditional veritabil poate fi recunoscut dupa urmatoarea caracteristica:

 

La exterior are o culoare maronie-aurie, daca este taiat in doua jumatati se poate observa miezul de un verde inchis intens cu un parfum subtil si delicat de dafin.

 

Sapunul de Alep este 100% vegetal, fara grasimi de origine animala. Nu blocheaza porii si lasa pielea sa respire. Este obtinut din doua uleiuri vegetale complementare, nobile si benefice sanatatii:

 

1. Uleiul de Masline - cunoscut si apreciat pentru proprietatile nutritive, dar si pentru efectul de catifelare si hidratare intensa a pielii si

2. Uleiul de Dafin - cu un puternic efect antiseptic, dezinfectant si tonic, acesta reface filmul hidrolipidic al pielii si confera aroma naturala sapunului.

 

Realizarea sapunului de Alep se face in trei etape: prepararea ingredientelor brute atent selectionate (ulei de masline,ulei de dafin), saponificarea (realizatata dupa metode traditionale, dureaza o saptamana) si finisarea. Ultimul stadiu este 100% handmade si presupune printre altele o perioada de 9 - 10 luni pentru uscarea sapunului si schimbarea culorii acestuia, de la verde - asa cum este imediat dupa fabricare - la maro, atunci cand procesul de uscare a ajuns la final.

 

Sapunul de Alep este pur, obtinut din ingrediente 100% naturale, nu contine conservanti, coloranti, parfum sau alte produse de sinteza. Prin urmare este hipoalergenic.

 

Pentru a va asigura de garantia originii si a calitatii, asigurati-va ca Sapunul de Alep pe care il achizitionati indeplineste urmatoarele conditii:

  • este fabricat in Siria
  • este 100% natural
  • poate fi gasit in concetratii diferite de Ulei de Dafin.
  • este uscat natural timp de 10 luni, nu contine parfum, coloranti sau produsi de sinteza.

Sapunul de Alep este economic. Un sapun de Alep de 200g, bine uscat, poate fi utilizat cu aproximativ 6 luni mai mult decat un sapun obisnuit.

Ordonează după 
Producător  

 

Preț recomandat 18,00 LEI

Stoc DA


9,00 LEI

Preț recomandat 7,00 LEI

Stoc DA
Promo


 

Preț recomandat 19,50 LEI

Stoc DA


 

Preț recomandat 18,00 LEI

Stoc DA


39,50 LEI

Preț recomandat 37,50 LEI

Stoc DA
Promo
Produs top


42,50 LEI

Preț recomandat 39,50 LEI

Stoc DA


19,00 LEI

Preț recomandat 18,00 LEI

Stoc DA
Nou
Promo


36,00 LEI

Preț recomandat 32,00 LEI

Stoc DA
Promo


 

Preț recomandat 46,00 LEI

Stoc DA


35,00 LEI

Preț recomandat 26,00 LEI

Stoc DA
Promo


19,00 LEI

Preț recomandat 17,00 LEI

Stoc DA
Promo


18,00 LEI

Preț recomandat 16,50 LEI

Stoc DA
Promo


 

Preț recomandat 18,00 LEI

Stoc DA
Nou


19,00 LEI

Preț recomandat 17,00 LEI

Stoc DA
Promo


18,50 LEI

Preț recomandat 17,00 LEI

Stoc DA
Nou
Promo


 

Preț recomandat 18,00 LEI

Stoc DA


Nou


 

Preț recomandat 35,00 LEI

Stoc NU


62,00 LEI

Preț recomandat 57,00 LEI

Stoc DA
Promo
67,00 LEI

Preț recomandat 65,00 LEI

Stoc DA
Promo


 

Preț recomandat 18,00 LEI

Stoc DA
Nou


 

Preț recomandat 19,50 LEI

Stoc DA
Nou
 

Preț recomandat 18,00 LEI

Stoc DA
Nou


 

Preț recomandat 41,00 LEI

Stoc DA
Nou

YzU1NmE0MD