Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere » SAPUNURI SI GELURI DE DUS » Sapunuri organice naturale » CATTIER Sapun bio cu argila verde pentru tenul acneic


        

CATTIER Sapun bio cu argila verde pentru tenul acneic

Stoc DA

 

Numar produs: 3635
Producător: CATTIER
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
Preț recomandat:
29,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera sapun bio cu argila verde pentru tenul acneic

Un sapun organic pentru piele grasa si hiperseboreica

Alargil este ideal pentru pielea grasa. Formula sa imbogatita cu argila verde, care absoarbe si neutralizeaza toxinele pielii, uleiuri esentiale de rozmarin, menta si arbore de ceai, elimina impuritatile, lasand pielea curata si moale. In acelasi timp, nu afecteaza echilibrul natural al pielii.

Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere. width=

Produs certificat Ecocert si aprobat de Cosmebio.

 

INGREDIENTE/INCI: argila verde, ulei esential de menta, uleiuri esentiale de rozmarin si arboare de ceai, glicerina vegetala, acizi grasi din nuca de cocos.

Prezentare: 150 g

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

NDU4Yj
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: