Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere » INGRIJIREA FETEI » HIDRATARE » DR. TAFFI - Servetele Umede GOLD – Acqua di Bolghieri


        

DR. TAFFI - Servetele Umede GOLD – Acqua di Bolghieri

Promo

Stoc DA

 

Numar produs: 0192
Producător: Laboratoarele Dr. TAFFI
EAN: DR. TAFFI
28,00 LEI
Preț recomandat:
25,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera servetele parfumate care reimprospateaza pielea, hidrateaza si actioneaza ca un emolient delicat, datorita extractelor de ulei de masline, zahar si cocos. Notele placute de trandafiri, violete si iasomie ofera un parfum unic si incantator.

Ingrediente: Ulei de masline, tensioactivi derivati din nuca de cocos si zahar.

Continut: 5 buc.

INCI: AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL, OLUS OIL, GLYCERIN, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, GLYCERYL OLEATE, DICAPRYLYL CARBONATE, COCO-GLUCOSIDE, SORBIC ACID, POLYAMINOPROPYL BIGUANID

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

N2YzO
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: