Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere » INGRIJIRE ORALA » neobio Pasta de dinti BIO cu protectie ridicata impotriva cariilor, gingii sensi


        

neobio Pasta de dinti BIO cu protectie ridicata impotriva cariilor, gingii sensi

- cu salvie, menta, aloe vera, hamamelis, musetel

Stoc NU

 

Numar produs: 0347
Producător: neobio
Preț recomandat:
10,00 LEI
Alerta:
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera neobio Pasta de dinti BIO pentru protectie ridicata impotriva cariilor si gingii sensibile cu salvie si menta.

Pasta de dinti BIO pentru protectie ridicata impotriva cariilor si gingii sensibile cu salvie si menta neobio are efecte dintre cele mai benefice.

Fluorul initiaza remineralizarea dintilor si se absoarbe pe suprafata smaltului acolo unde acesta e demineralizat. Prezenta fluorului pe suprafata dintelui atrage ionii de calciu, rezultand formarea unei matrici mai solide. Fluorul inhiba capacitatea bacteriilor de a forma acizi. Bacteriile vor consuma mai putin zahar, din cauza prezentei fluorului, rezultand mai putini acizi care vor produce demineralizarea smaltului.

Datorita texturii foarte fine a acestei paste de dinti, extractul de salvie curata foarte bine dintii, dar si cele mai mici spatii interdentale.

Extractele de aloe vera, musetel, salvie si hamamelis din pasta de dinti neobio calmeaza si reduc inflamatiile gingivale.

Utilizand aceasta pasta de dinti, respiratia dumneavoastra va fi proaspata, datorita extractului de menta.

Utilizare: Se foloseste o cantitate mica de pasta si se periaza incet dintii si gingiile dimineata si seara si de preferat dupa fiecare masa.


Produs certificat NATRUE. width=

INGREDIENTS: (INCI/CTFA)Glycerin, Aqua (Water), Hydrated Silica, Potassium Chloride, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Algin, Sodium Fluoride, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Alcohol, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Aroma, Limonene, CI 77891 (Titanium Dioxide)

* din culturi certificate organic


Prezentare: 75 ml


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YWI2M
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: