Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere » SAPUNURI SI GELURI DE DUS » Geluri de dus » neobio Gel de dus BIO VITALITY cu portocala si lamaie


        

neobio Gel de dus BIO VITALITY cu portocala si lamaie

Promo

Stoc DA

 

Numar produs: 0344
Producător: neobio
18,50 LEI
Preț recomandat:
16,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta


BIO-Cosmetics va ofera neobio Gel de dus BIO VITALITY cu portocala si lamaie.

Gelul de dus BIO VITALITY cu portocala si lamaie neobio - prin ingredientele sale active - ingrijeste deopotriva trupul si sufletul.Uleiul tonifiant de portocala si extractul de lamaie stimuleaza si va ajuta sa incepeti fiecare noua zi cu un plus de vitalitate.


Produs certificat NATRUE. width=

INGREDIENTS: (INCI/CTFA)Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Betaine, Citric Acid, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Parfum (Essential Oils), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract*, Limonene

* din culturi certificate organic


Prezentare: 250 ml

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZmE5MDE2M
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: