Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »ANTISTRESS» Herbacin Trandafir salbatic - Aromaterapie pentru baie


        

Herbacin Trandafir salbatic - Aromaterapie pentru baie

Aromaterapie pentru baie

Stoc DA

 

Numar produs: 241
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
41,00 LEI
Preț recomandat:
34,95 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

Uleiurile esenţiale ale plantelor aromatice nu au numai un efect benefic asupra corpului, ci determină şi senzaţia de relaxare, revitalizare şi sănătate.

Inca din antichitate, petalelor de trandafir le-au fost atribuite puteri miraculoase, fiind folosite indeosebi in farmacologie, cosmetica, medicina etc. Pe buna dreptate denumita regina florilor, trandafirul prezinta considerabile efecte terapeutice imposibil de ignorat. Mireasma esenţelor de trandafir conferă o stare de armonie şi de pace interioară, trezeşte iubirea, reconfortează inima şi ascute mintea. Acest ulei esenţial este calmant, antidepresiv, fiind indicat în combaterea insomniei, iritabilităţii nervoase şi depresiei.

Testat dermatologic.

Dozaj: 1-2 capace la o baie.
Prezentare: 1000 ml

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZTlmYjJh
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: