Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »WELLNESS»PAPAYA » Seaderm Ser regenerant pt. fermitatea corpului


        

Seaderm Ser regenerant pt. fermitatea corpului

SPA pe baza de ingrediente marine

Promo

Stoc DA

 

Numar produs: 267
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
156,00 LEI
Preț recomandat:
116,50 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

Acest ser corporal pe bază de ingrediente marine, este un gel mătăsos foarte concentrat în ingrediente active pentru regenerare şi catifelare. Formula sa bogată în ingrediente active marine combină proprietăţile de hidratare şi catifelare cu o acţiune bazată pe regenerarea pielii. 

Acţiunea serului este dublă: pe de o parte, datorită polizaharidelor marine sulfatate fucanes nepolimerizate provenite din algele maronii Ascophyllum, stimulează regenerarea epidermei şi ajută la regenerarea fibrelor de colagen, iar pe de altă parte, datorită polifenolilor marini, stimulează acţiunea antioxidantă şi protectivă. Aceste proprietăţi ale produsului catifelează pielea, combat vergeturile, reîmprospătează şi tonifică pielea, hidratează în mod continuu şi protejează epiderma, în timp ce stimulează proprietăţile de reînnoire tisulară. Produsul mai conţine: extracte din alge marine, proteine din germeni de Grâu şi glicerină.

UTILIZARE:  Aplicaţi serul pe întreg corpul într-un strat subţire şi masaţi prin mişcări circulare. Această formulă de ser penetrează rapid şi lasă o puternică senzaţie de tonifiere.

Prezentare: 250 ml


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

M2IxZWM3
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: