Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »WELLNESS» GREENLAND Crema de dus Italian Lime - Vanilla certificat ECOCERT


        

GREENLAND Crema de dus Italian Lime - Vanilla certificat ECOCERT

Nou Promo

Stoc DA

 

Numar produs: 0927
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
65,00 LEI
Preț recomandat:
45,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera Crema de dus Italian Lime - Vanilla certificat ECOCERT

Lamaita italieneasca si vanilia confera gamei PURE&WHITEaroma energizanta. Ingredientele active din crema de dus sunt:extractele organice certificate de Aloe vera (cunoscute pentru proprietatile lor hidratante ce confera pielii catifelare si hidratare), substante active de spalare – o combinatie de mai multe derivate vegetale foarte blande precum Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside si Sodium Lauroyl Sarcosinate ce curata delicat pielea si glicerina, care datorita naturii sale higroscopice, atrage si retine apa, prevenind deshidratea si uscarea pielii. Nu contine parabeni, uleiuri minerale, coloranti artificiali, conservanti aspri, arome sintetice. Produs natural, foarte hidratant, cu un pH neutru si indicat a fi folosit zilnic.

99,33% din ingrediente sunt de origine naturala si 10,44% sunt obtinute in ferme apreciate organice. Produs certificat ECOCERT.

Prezentare: 250 ml

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZDFjNjd
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: