Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »WELLNESS» PROMO GREENLAND Exfoliant de corp cu rodie


        

PROMO GREENLAND Exfoliant de corp cu rodie

- Anti-oxidant -

Stoc DA

 

Numar produs: 3330
Producător: GREENLAND
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
65,00 LEI
Preț recomandat:
39,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta


BIO-Cosmetics va ofera exfoliant de corp cu extracte din uleiuri organice de rodie, cu concentratii crescute de diferite tipuri de anti-oxidanti. Mai contine ceara din tarate de orez si glicerina. NU contine parabeni, uleiuri minerale, coloranti artificiali, conservanti aspri, arome sintetice.
Utilizare: Masati gelul scrub cu miscari circulare pe pielea umeda. Clatiti apoi din abundenta. Destinat tuturor tipurilor de piele.

Prezentare: 200 ml

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ODBmNzk4Mj
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: