Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »INGRIJIRE CORPORALA»ANTI-IMBATRANIRE » Dermasel Lotiune corporala cu aur


        

Dermasel Lotiune corporala cu aur

anti-imbatranire

Nou Promo

Stoc DA

 

Numar produs: 3435
Producător: FETTE PHARMA DERMASEL
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
90,00 LEI
Preț recomandat:
55,50 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

Lotiune corporala cu aur, pe baza de minerale - rol antiimbatranire

 

Intretinerea pielii dvs pentru o senzatie de invidiat!

Noua lotiune corporala Dermasel cu minerale de la Marea Moarta
Formula exclusivista combina complexul inovativ cu aur matasos cu mineralele de la Marea Moarta DHB 400®, concentrat mineral ce pastreaza umiditatea pielii si impreuna cu coenzima Q10 si untul de cacao bogat, creind astfel o formula activa antiimbatranire ce lupta impotriva semnelor premature ale imbatranirii.

 

Pentru o piele ce se va simti intinarita, ferma si revitalizata, cu o aroma eleganta de parfumuri frantuzesti.

Complexul pe baza de matase si nanoparticule de aur (are la baza fibrina hidrolizata, aur) reprezinta proteine din matase cu rol tonifiant, in care particule adevarate de aur sunt introduse printr-un proces complex.

Astfel elasticitatea corpului este pastrata si are un efect tonifiant.

 

Untul de cacao (untul din seminte de cacao theobroma) are un efect natural de reumplere si confera inclusiv pielii celei mai uscate, crapate, catifelarea mult dorita, lasand o senzatie de piele matasoasa.


Coenzima Q10 sau ubiquinona, antioxidant foarte puternic, este o substanta activa dovedita ce lupta impotriva imbatranirii tenului.

Legat de coenzima proprie organismului, ajuta la contracararea proceselor oxidative ale pielii si ii pastreaza fermitatea.
Prezentare: 250 ml

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZTNiNmVhO
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: