Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »INGRIJIRE CORPORALA»ANTICELULITICE, ANTI-VERGETURI » Organique Sapun natural cu bambus si glicerina


        

Organique Sapun natural cu bambus si glicerina

Promo

Stoc DA

 

Numar produs: 415
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
25,00 LEI
Preț recomandat:
22,50 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

 

- fara chimicale, fara adaosuri straine naturii, fara parfumuri artificiale -

Un sapun 100% natural pe baza de extracte de bambus si glicerina. Ingredientii activi din bambus sunt cunoscuti in dermo-cosmetica si fitoterapie, avand ca efect remineralizarea organismului cu actiuni de fermitate si netezire asupra pielii. Uleiul din bambus are rol revitalizant,  efect de subtiere si anti-vergeturi. Fibra din bambus are proprietati particulare si naturale antibacteriene, bacteriologice si dezodorizante.
Prezentare: 100g

- un produs ORGANIQUE

 

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZTIyNzRm
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: