Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »ULEI, ARGILE si SPECIALITATI»ULEIURI SI UNTURI COSMETICE » PROMO GREENLAND Unt de corp cu lapte de cocos si lamaie verde


        

PROMO GREENLAND Unt de corp cu lapte de cocos si lamaie verde

Promo Produs top

Stoc DA

 

Numar produs: 3380
Producător: GREENLAND
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
55,00 LEI
Preț recomandat:
38,50 LEI

în coş:
  buc  
Alerta


BIO-Cosmetics va ofera uleiul esential de Lamaie verde si lipidele vegetale pure din nuca de Cocos, reimprospateaza si hidrateaza pielea  lasand-o moale la atingere.
Produs 100% natural, imbogatit cu unt de Shea, unt de Cacao, ulei extravirgin de Masline, ulei de Migdale dulci. Produsul este indicat a fi folosit zilnic.

Prezentare: 150 ml

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

NGQ0YWFh
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: