Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »ULEI, ARGILE si SPECIALITATI» Organique Ulei esential de anason


        

Organique Ulei esential de anason

Tonic, stimulent si afrodisiac

Promo

Stoc DA

 

Numar produs: 436
Producător: ORGANIQUE
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
22,00 LEI
Preț recomandat:
18,50 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

Uleiul esential de anason (Anisi aetheroleum) este obtinut prin distilarea cu vapori de apa a fructelor mature de anason (Pimpinella anisum, fam. Umbelliferae).

Fiind un bun stimulent al imunitatii organismului, deci ajutand corpul in lupta sa de aparare impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor si a parazitilor intestinali, este indicat a se folosi in bronsite, parazitoze intestinale etc.

Proprietatile sale tonice si stimulente ale aparatului digestiv sunt utile in tratamentul indigestiei, balonarii, migrenelor, varsaturilor si ametelilor de cauze nervoase, colicilor abdominale, durerilor gastrice si constipatiei.

Are efect favorabil in tusea acuta productiva (umeda), in astmul bronsic si in bronsite fiind un bun expectorant.

Uleiul esential de anason are un efect tonic si stimulent asupra sistemului nervos central, fiind si analgezic si afrodiziac.

(sursa: armonianaturii.ro)

 

 

 

 

 

Sugestii de administrare:
*
Baie: adaugati 10 picaturi de ulei esential in apa de baie si stati in apa 15 min
*
Masaj: adaugati 8-10  picaturi de ulei esential la crema sau uleiul obisnuit de masaj si masati intregul corp
*
Inhalatii si aromaterapie camera: pentru inhalatii se pun cateva picaturi intr-un vas cu apa fierbinte, iar pentru aromaterapie camera se pun 5 picaturi in candela.

Prezentare: 7ml

 

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZjM4Yzc2M
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: