Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »INGRIJIREA FETEI»PEEL OFF / EXFOLIERE » Aloree Kit exfoliant Detox cu alfalfa


        

Aloree Kit exfoliant Detox cu alfalfa

Stoc DA

 

Numar produs: 3875
Producător: Aloree Chlorocosmetic
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
Preț recomandat:
83,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera kit exfoliant mini-spa inovator, unic, eficient si economic. Pudra din samburi de masline purifica pielea, semintele de Alfalfa stimuleaza microcirculatia pielii. Rezultatul consta intr-un ten curat, regenerat, detoxifiat, luminos si catifelat.

Kit-ul contine: un vas mic cu spatula, recipient cu seminte exfoliante, mostra din masca cu clorofila  “Life Resource”Aloree.


Kit-ul exfoliant DETOX Aloree contine 100% ingrediente de origine naturala.

 

Marca: Aloree, Franta
Produs Certificat BIO de ECOCERT
Cantitate: 5gr

Termen de valabilitate: 6 luni de la deschidere
Cod produs: ALOR 06


Utilizare:
adaugati 2 picaturi de gel demachiant Aloree sau masca facial cu clorofila Aloree in recipientul din kit si adaugati o spatula de seminte si amestecati. Se utilizeaza o data pe saptamana.
exfoliant amestecat cu masca faciala - se aplica un strat subtire, se lasa sa actioneze timp de 5 minute si se maseaza delicat. Se clateste cu apa.
exfoliant amestecat cu gel de curatare Aloree - se aplica pe pielea umeda si se maseaza delicat pana cand se formeaza o spuma dupa care se clateste cu apa.

Ingrediente INCI:
medicago sativa (alfalfa) seed*, olea europaea (olive) seed.

* ingrediente organice

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

NDQwYTEw
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: