Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »INGRIJIREA FETEI»PEEL OFF / EXFOLIERE » DERMASEL Exfoliant corporal cu perle


        

DERMASEL Exfoliant corporal cu perle

DERMASEL – EXFOLIANT CORPORAL CU PERLE SI SARURI DE LA MAREA MOARTA

Stoc DA

 

Numar produs: 2280
Producător: FETTE PHARMA DERMASEL
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
Preț recomandat:
16,50 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera – EXFOLIANT CORPORAL CU PERLE SI SARURI DE LA MAREA MOARTA

Secretul pielii netede, seducatoare este conferit de aceasta formula inovatoare!

Complexul activ inovator Peralpurin, obtinut dinperle veritabile, confera pielii elasticitate maxima si o suplete incredibila.

Sarea minerala originira de la Marea Moarta, un exfoliant natural, curata porii pielii si o imbunatateste cu o combinatie unica de minerale naturale, in timp ce ii conferahidratarea atat de necesara si obligatorie, precum si o textura unica, actionand delicat la nivelul pielii.

Uleiurile esentiale, cu rol de ingrijire a pielii,refac structura lipidica naturala a pielii, avand totodata si rol reechilibrant si de reimprospatare, conferindu-i o frumusete si un parfum de invidiat.

Prezentare: 38 ml

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

MDcxNDcw
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: