Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »INGRIJIREA FETEI»MASTI DE FATA » ORGANIQUE Masca peel-off cu alge si papaya


        

ORGANIQUE Masca peel-off cu alge si papaya

Stoc DA

 

Numar produs: 1154
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
Preț recomandat:
26,50 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera masca peel-off cu alge si papaya

Proprietati: Masca exfolianta cu papaya este o masca alginata din ingrediente naturale recomandata pentru exfolierea si regenerarea tenului. Papaya este un fruct bogat in papaina. Aceasta enzima proteolitica digera proteinele si asigura eliminarea celulelor moarte localizate in straturile superioare ale stratului cornos. Papaina este un ferment natural care "re-învaţă" pielea să respire şi să se hrănească prin straturile noi de celule cu capacitate sporită de absorbţie care urcă la suprafaţă. Masca contine precursori ai angininei si ai sintezei de prolina, doi aminoacizi recunoscuti pentru actiunea de regenerare a celulelor.

Utilizare:  Se prepara o lingurita de pudra cu doua lingurite de apa la temperatura de 20º C si se amesteca viguros timp de 1 minut pana cand se obtine o pasta omogena. Se aplica pasta imediat pe fata. Masca se plastifica in 5 minute de la aplicare. Se lasa sa actioneze mininm 15 minute. Se inlatura apoi dintr-o bucata.

Prezentare: 30 g

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YzRmNTM4
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: