Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »INGRIJIREA FETEI»TEN MIXT » Lotiune tonica Advanced


        

Lotiune tonica Advanced

Anti-rid, anti-imbatranire

Stoc DA

 

Numar produs: 137
Preț recomandat:
58,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

Reface pH-ul fiziologic al epidermei, exercitand o actiune revitalizanta si conferind o incomparabila senzatie de prospetime. Este o lotiune calmanta, nelipicioasa si este în mod special bogata în ingrediente de hidratare si îngrijire, precum extractul de Ceai verde Chiki, flavonoide din Ginkgo Biloba, Sulfina galbena si vitamine esentiale, acid hialuronic, ceramide, gama orizanol, care lasa pielea proaspata si fina ca matasea. Recomandata pentru tenul matur.

Prezentare: 400 ml

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

MmE5ZjY
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: