Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »INGRIJIREA FETEI»INGRIJIRE OCHI » Seaderm Crema de maini cu alge marine


        

Seaderm Crema de maini cu alge marine

Promo

Stoc DA

 

Numar produs: 262
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
35,00 LEI
Preț recomandat:
25,50 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

Aceasta crema pentru maini imbina proprietatile cicatrizante ale Madecassosidului cu puterea hidratanta a algelor Laminaria pentru a crea pe piele o pelicula ne-unsuroasa, care protejeaza pielea de agresiunile mediului extern.

Indicata pentru mainile sensibile, uscate sau crapate.
Hranitor - Protector - Reparator.

SEADERM a luat in anul 2009 premiul pentru cel mai bun produs cosmetic frantuzesc - "VICTOIRES DE LA BEAUTE" cu aceasta crema pentru maini pe baza de alge marine si madecassosid.

Prezentare: 50 ml

- un produs SEADERM

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YWM3YmU4Zm
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: