Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »Producatori Game»Laboratoarele Dr. TAFFI»LINII PARFUMATE » Seaderm Cristale marine tonifiante


        

Seaderm Cristale marine tonifiante

Promo

Stoc DA

 

Numar produs: 260
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
69,00 LEI
Preț recomandat:
54,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

Selectate pentru concentraţia mare de minerale, aceste săruri marine au în compoziţie alge Laminaria, un complex 100% natural în mod particular bogat în sodiu, potasiu, magneziu şi iod. Ingredientele sale active conferă corpului elementele fundamentale necesare unui tratament de înfrumuseţare. Dizolvate in apa din baie, sarurile marine asociate cu algele Laminaria foarte hidratante recreeaza virtutile apei de mare. 
Uleiurile esenţiale din frunzele de Rozmarin si din coaja de Citrus din aceste cristale au asupra corpului si spiritului o actiune energizanta si tonifianta. Manitolul şi mineralele ajută la hidratarea pielii, în timp ce oligo-elementele o revigorează. Uşor parfumate, lasă după baie un miros delicat, proaspăt şi tonifiant. 

UTILIZARE:  Dizolvaţi 100 g (un pumn) de săruri în apă din cadă aflată la temperatura de 37 grade Celsius. Relaxaţi-vă timp de 20 de minute. Nu vă clătiţi la ieşirea din cadă, pentru a păstra ingredientele active ale agenţilor din cristale şi pentru a permite absorbţia. Cristalele marine tonifiante pot fi folosite în căzi cu hidromasaj.

PREZENTARE: 500g

- un produs SEADERM

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ODlmMmQ
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: