Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »Producatori Game»SEADERM LABORATOIRES » SPA Gel activ pentru picioare usoare


        

SPA Gel activ pentru picioare usoare

Stoc DA

 

Numar produs: 268
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
78,00 LEI
Preț recomandat:
64,50 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

Gelul pentru picioare frumoase si suple stimuleaza microcirculatia si drenajul tesutului printr-o combinatie de ingrediente marine si uleiuri esentiale.

Proprietati: venotonic, antivaricos, antiedemic,cicatrizant, relaxant, antiinflamator. Ideal pentru persoanele sedentare.

Cu: ulei de ricin, extracte din alge, Madecassoside, un extract înalt purificat de gotu kola (Centella asiatica), ulei de Eucalipt, Castan,  Menta, Piper iute

Principiile active fac din acest gel un excelent  tratament anticelulitic si impotriva vergeturilor picioarelor.

Aplicati pe tot piciorul cu miscari circulare pana la o absorbtie completa. Nu lasa pielea unsuroasa, nu necesita clatire.

Prezentare: 250 ml

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

Yzk3Nm
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: