Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »Producatori Game»ERBASOL Italia » ERBASOL Lotiune tonica calmanta si de reimprospatare


        

ERBASOL Lotiune tonica calmanta si de reimprospatare

Stoc DA

 

Numar produs: 1039
Producător: ERBASOL
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
Preț recomandat:
58,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera Lotiune tonica calmanta si de reimprospatare

Reface pH-ul fiziologic al pielii fetei, gatului si decolteului, exercitand o actiune puternica de calmare; garanteaza o senzatie incomparabila de prospetime si reîmprospatare, pregatind pielea pentru a obtine cele mai bune rezultate din tratamentele urmatoare.

Este o lotiune blanda, nelipicioasa, si este în particular bogata în ingrediente hranitoare si tonifiante, ce lasa pielea proaspata si fina ca matasea. Recomandata pentru toate tipurile de ten. Contine extracte de plante precum Malva, Nalba, Rosa gallica, Musetel, Hamamelis, Tei, Coada-soricelului.

Prezentare: 500 ml

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

N2MzYTk
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: