Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »Producatori Game»ERBASOL Italia » ERBASOL Masca de reimprospatare


        

ERBASOL Masca de reimprospatare

Stoc DA

 

Numar produs: 1034
Producător: ERBASOL
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
Preț recomandat:
50,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera masca specifica, creata pentru protecţia tenului sensibil, delicat, iritabil, cuperozic şi cu capilare fragile.

Textura sa catifelata este extrem de bogata in emolienti de hidratare si catifelare vegetali restabileşte aspectul sănătos, supletea si elasticitatea tenului, garantand un efect anti-iritant impotriva agentilor externi.

Un gel delicat, ce reimprospateaza si reduce roseata, relaxeaza si imbunatateste structura tesuturilor, lasand tenul catifelat si radiant. Bogat în extracte de plante precum Ghimpe, Trandafir pitic, Galbenele, Tei, Musetel, Nalba, Castan.

Mod de folosire: Aceasta masca va va relaxa complet; dupa indispensabila demachiere, aplicati un strat subtire de produs pe fata si gat. Lasati timp de 15-20 minute sa actioneze si inlaturati excesul cu un tampon. Aplicati acest tratament de 1-2 ori pe saptamana.

Prezentare: 150 ml

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZjdjN2Nk
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: