Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »Producatori Game» VIVICOT PURO COTONE » Absorbante de noapte ultrasubtiri cu aripioare, 10 buc - VIVICOT PURO COTONE


        

Absorbante de noapte ultrasubtiri cu aripioare, 10 buc - VIVICOT PURO COTONE

Stoc DA

 

Numar produs: 3849
Producător: VIVICOT
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
Preț recomandat:
18,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera absorbante de noapte cu invelis exterior din bumbac 100% natural, inalbit fara fara clor. Hipoalergenice, ultrasubtiri, cu aripioare, 3 icaturi, lungime 21 cm, latime 7 cm.

Linia VIVICOT PURO COTONE – este o linie completa de produse de igiena intima (absorbante de zi, absorbante de noapte, tampoane interne, protej slip) – realizate din bumbac 100% natural. Morfologia speciala a fibrelor de bumbac asigura materialului un grad mare de higroscopicitate, ceea ce inseamna absorbtia rapida a lichidului si degajarea imediata a caldurii si  – de aceea absorbantele din bumbac ofera o senzatie de prospetime si confort.

Caracteristici:

- 100% bumbac natural (invelisul exterior)

- hipoalergenice

- ultrasubtiri

- inalbite fara clor


COMPOZITIE:INVELIS EXTERIOR 100% BUMBAC NATURAL, FARA CLORMIEZ ABSORBANTFILM PROTECTORBANDA ADEZIVA

icea /><img src=gots

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

NDZmYmY3
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: