Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »Producatori Game»SALTHOUSE » SALTHOUSE SARE DE BAIE PURA, 100% NATURALA DE LA MAREA MOARTA


        

SALTHOUSE SARE DE BAIE PURA, 100% NATURALA DE LA MAREA MOARTA

Stoc DA

 

Numar produs: 3665
Producător: Salthouse
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
23,00 LEI
Preț recomandat:
18,50 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera sare de baie pura, recomandata pentru pielea iritata, uscata sau cu probleme.

Pielea sensibila reactioneaza foarte usor si repede la factorii de poluare din ziua de astazi sau chiar si la folosirea de produse de ingrijire nepotrivite tipului nostru de piele. Uscaciunea excesiva, impuritatile si tensiunea indica o perturbare a barierei naturale a pielii.

100% naturala, sarea de baie pura de la Marea Moarta ajuta la stabilizarea metabolismului si pentru o mai buna retinere de apa, datorita continutului sau ridicat de minerale naturale. Baile regulate cu aceasta sare naturala au un efect relaxant asupra pielii si corpului, restaurandu-i acestuia in totalitate echilibrul. Actiunea de indepartare a impuritatilor de la nivelul pielii este in acelasi timp blanda cat si benefica. Pielea este mult mai catifelata si de o naturalete aparte.

De asemenea este potrivita a se folosi complementar in ingrijirea pielii, de exemplu in cazurile de neurodermatita si psoriazis.

Prezentare: 500g sare de baie de la Marea Moarta

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

NTZjMmU5
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: