Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »Producatori Game»AKOMA » AKOMA Ulei de macese certificat organic, presat la rece, 30 ml


        

AKOMA Ulei de macese certificat organic, presat la rece, 30 ml

Promo

Stoc DA

 

Numar produs: 3720
Producător: AKOMA
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
70,00 LEI
Preț recomandat:
56,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera uleiul de macese Rosa Canina, extras din trandafirul salbatic, originar din Europa si Asia de Vest. Uleiul de macese este singurul ulei vegetal care contine tretinoina naturala, forma acida a vitaminei A, cunoscuta si sub denumirea de ATRA, acid all trans retinoic. Aceasta vitamina stimuleaza producerea de colagen si regenerarea celulelor si creste nivelul elastinei. Rezultatul va fi un tesut cu tonus mai bun, mai hidratat si mai elastic. Totodata, uleiul de macese este un excelent cicatrizant.

Ingrediente: ulei de macese (Rosa Canina) presat la rece, certificat organic de Soil Association.

Prezentare: 30 ml

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YjE5YmM2MG
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: