Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »Producatori Game»ArganMaroc » Organique Ulei esential de lavanda


        

Organique Ulei esential de lavanda

Antiseptic, antiastmatic, cicatrizant si dezinfectant

Promo

Stoc DA

 

Numar produs: 439
Producător: ORGANIQUE
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
32,00 LEI
Preț recomandat:
22,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

Datorita celor  peste 300 de componente ale sale, uleiul de lavanda este recomandat pentru proprietatile lui antiseptice, dezinfectante si cicatrizante, fiind mult utilizat in afectiuni dermatice (acnee juvenila, arsuri, prurit, plagi infectate, scabie, rani produse de insecte si muscaturi de caini sau serpi).

Ca antiseptic pulmonar si antiastmatic este eficace in tusea seaca si convulsiva, astm bronsic, laringita, rinofaringita, gripa, raceala, guturai, pleurezie, pneumonie si nevralgii. Avand importante actiuni calmante, analgezice, hipnotice si intaritoare ale sistemului nervos, uleiul de lavanda trateaza neurastenia, migrene, nevroze, cefalee, ameteli, oboseala, insomnii, depresie psihica, anemie, epilepsie, melancolie si anxietate. Este reconfortant si calmant cand se fac masaje locale sau se introduce în bai generale. (ecolife.ro)

Sugestii de administrare:
*Baie: adaugati 10 picaturi de ulei esential in apa de baie si stati in apa 15 min
*Masaj: adaugati 8-10  picaturi de ulei esential la crema sau uleiul obisnuit de masaj si masati intregul corp
*Inhalatii si aromaterapie camera: pentru inhalatii se pun cateva picaturi intr-un vas cu apa fierbinte, iar pentru aromaterapie camera se pun 5 picaturi in vasul special.

Prezentare: 7 ml

 

 

 

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

OTAxNT
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: