Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »Producatori Game»GREEN PEOPLE » Dermasel Tratament fiole energizant cu Vit. C


        

Dermasel Tratament fiole energizant cu Vit. C

Nou Promo

Stoc DA

 

Numar produs: 0994
Producător: FETTE PHARMA DERMASEL
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
39,00 LEI
Preț recomandat:
37,50 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera DERMASEL TRATAMENT ENERGIZANT-CU VITAMINA C- Revitalizarea tenul obosit cu minerale, Liftonin si complex de vitamina C.

Cine nu cunoaste expresia tenului obosit, mat, flasc, tern, pamantiu? Noul Tratament energizant Exclusiv de la Dermasel confera tenului o stralucire proaspata - imediat!

Serul, cu o combinatie inovatoare de Liftonin, un complex modern phyto, obtinut din extracte naturale concentrate si pretioase de minerale de la Marea Moarta din complexul DHB400, imbunatateste tonifierea si elasticitatea tisulara.

Compozitia exclusivista de componente active stabilizeaza suplimentul de vitamina C, cu proprietatile sale vizibil revitalizante ce confera un plus de energie si stralucire tenului.Liftonin, un complex natural organic obtinut din extracte de mei si stejar, imbunatateste elasticitatea tenului.Stay-C - forma stabila de vitamina C, sursa naturala de energie, revitalizeaza si tonifiaza tenul.Sarea de la Marea Moarta cu procentul sau foarte ridicat de magneziu, ajuta la hidratare tenului si pastreaza catifelarea sa.

Utilizare: 1 fiola la 2 zile, se tamponeaza pe tenul demachiat. Pentru tenul foarte uscat, se recomanda utilizarea zilnica.

Recomandat persoanelor peste 30 ani. A nu se ingera! Prezentare: 3 fiole x 1 ml

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

NmUxOG
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: