Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »Producatori Game»Irisana » IrisCup Cupa Menstruala (Marimea L) Roz


        

IrisCup Cupa Menstruala (Marimea L) Roz

Stoc DA

 

Numar produs: 3197
Producător: IrisCup
Preț recomandat:
109,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

Iriscup este un produs inovator, comod si ecologic pentru igiena intima a femeii. Se adapteaza la perfectie corpului tau, respectand flora vaginala si evitand scurgerile neplacute.

BIO-Cosmetics va ofera cupa menstruala, o alternativa mai sanatoasa pentru tampoane si absorbante. Iriscup se adapteaza perfect peretilor vaginali, colectand fluidul menstrual, in loc de absorbtie, fara scurgeri, fara alterarea mucoasei vaginale si fara impiedicarea lubrifierii naturale.Cupa este confectionata din silicon medical, un material inert chimic. Astfel, materialul este sigur pentru a intra in conact cu coprul tau si nu va cauza nici un tip de reactii (precum alergii sau inflamatii). Este un produs non-toxic, inalterabil, inodor si sterilizabil.Iriscup este adecvat pentru toate femeile, inclusiv pentru cele cu alergii dermatologice, alergii la tampoane sau latex.Potrivita pentru sport, calatorii, dormit etc.
Mod de prezentare -  doua marimi care se pot utiliza dupa urmatoarele indicatii:
Marimea S: pentru femei de pana la 25 de ani si fara nasteri la activ

Marimea L: pentru femei peste 25 de ani sau care au dat nastere.

Iriscup este ecologica si economica. Investitia se amortizeaza in circa 4 luni si are o durata de folosinta de aproximativ 10 ani.

Iriscup este disponibila in doua culori si doua marimi, in functie de varsta si nasterile la activ . Culoarea cupei nu afecteaza in nici un fel modul de utilizare.Utilizarea cupei menstruale nu cauzeaza Sindromul Socului Toxic.

Cupa menstruala din 100%  silicon medical de calitate Platinum.Dimensiuni: Are diametrul cupei de 45 mm si lungimea totala, incluzand si codita este 65 mm - codita se poate scurta dupa nevoie sau taia in intregime.

Mod de utilizare: conform instructiunilor din pachet

Link video instructiuni : http://www.iriscup.com/en/how.html
Prezentare: ICP01L-pink


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

Y2UxYzU
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: