Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere »PROFESSIONAL GAMA» ERBASOL Erbalip - impotriva depozitelor adipoase


        

ERBASOL Erbalip - impotriva depozitelor adipoase

Stoc DA

 

Numar produs: 1050
Producător: ERBASOL
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
Preț recomandat:
82,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera Erbalip – Tratament intensiv impotriva depozitelor adipoase localizate

Un amestec concentrat de principii active extrase din plante precum Fucus Vesiculosus, alge marine si Iod organic, ulei de Ricin, atent selectionate si combinate. Folosirea sa periodica confera pielii un ,,impuls de energie”, indispensabil pielii afectate de depozite adipoase, favorizand drenarea acestor acumulari adipoase în cazul stadiului cel mai avansat de celulita. Reda suplete si tonus pielii, impreuna cu un placut sentiment de prospetime, lasand o piele mai sanatoasa si matasoasa.

Instructiuni: Aplicati periodic produsul în zonele ce trebuie tratate, lasand sa se absoarba în mod natural sau folosindu-se împreuna cu o Crema de masaj Erbasol.


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

M2Y4MDk1Zm
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: