Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere » » DR. TAFFI Parfum Gold - ACQUA DI BOLGHERI


        

DR. TAFFI Parfum Gold - ACQUA DI BOLGHERI

EAU DE PARFUM

Promo

Stoc DA

 

Numar produs: 0110
160,00 LEI
Preț recomandat:
120,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

Parfum cu aroma delicate de flori din bazinul mediteranean, aminteste de gradinile inconfundabile ale Toscanei. Esentele din jasmine, zambila si crin dizolvate intr-o nota delicate de mosc, incanta simturile si mintea.

Continut: 80 g

INCI / INGREDIENTS: ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, LIMONENE, HYDROXYISOHEXYL 3–CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, AMYL CINNA

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZDRkO
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: