Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere » INGRIJIRE CORPORALA » Spaderm SPA Impachetari pentru slabit


        

Spaderm SPA Impachetari pentru slabit

Stoc NU

 

Numar produs: 269
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
150,00 LEI
Preț recomandat:
130,00 LEI
Alerta:
Alerta

Acest tip de tratament permite eliminarea toxinelor si a depozitelor de grasime aflate în stadii avansate.
Aplicarea sa specifica este folosita foarte mult în timpul tratamentul pentru slabire în thalasoterapie.

Algele marine sunt micronizate pentru a elibera imediat ingredientele active. Asocierea dintre 3 tipuri de alge marine continute de aceste împachetari permite diferitelor ingrediente active sa asigure efecacitatea optima. Algele Laminaria furnizeaza iodul necesar pentru reglarea proceselor, în timp ce algele marine Fucus si Lithothamne ajuta la eliminarea depozitelor de grasime, precum si în procesul de termosudatie.

UTILIZARE: Amestecati 2 doze de pudra cu 2 doze de apa calduta sau cu 2 doze de apa cu saruri marine pentru a obtine o pasta omogena si catifelata. Aplicati amestecul pe corp, dupa care împachetati în folie de plastic sau în patura electrica. Lasati ingredientele active sa actioneze între 15 si 30 de minute. Îndepartati cu apa calduta.

COMPOZITIE:
- Fucus vesiculosus: 15%
- Laminaria digitata (echivalent în alge proaspete): 75%
- Lithothamnium
- Kaolin

PREZENTARE:
- Continut: 1 kg.

Datorita rezultatelor obtinute in eliminarea toxinelor si a depozitelor de grasime aflate în stadii avansate, impachetarile SPA naturale pentru slabit sunt produsul cel maI utilizat in saloanele de specialitate din Franta si sunt foarte raspandite in toata Europa.

In Romania - desi sunt recent intrate - impachetarile naturale SPA pentru slabit sunt tot mai apreciate in randurile specialistilor in modelarea corporala.

Poate fi utilizat in saloanele de specialitate, dar si in confortul caminului Dumneavoastra.

 

 

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

OTY1N
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: