Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere » INGRIJIREA FETEI » DR. TAFFI Toner purifiant cu Aloe Vera - Aloe Therapy


        

DR. TAFFI Toner purifiant cu Aloe Vera - Aloe Therapy

PRODUS TESTAT DERMATOLOGIC

Stoc NU

 

Numar produs: 0195
Producător: Laboratoarele Dr. TAFFI
EAN: DR. TAFFI
Preț recomandat:
48,50 LEI
Alerta:
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera apa distilata din aloe vera ce actioneaza ca un tonic natural pentru a recreea echilibrul natural al pH-ului pielii delicate, diminunad astfel posibilile inrosiri ale pielii. Datorita continutului de aloe vera combinat cu provitamina B5, produsul actioneaza cu un excelent hidratant al pielii uscate.

Ingrediente: apa distilata aloe vera, alantoina, pantenol

Continut: 200 mlPĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

MWM0M
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: