Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere » INGRIJIREA FETEI » MASTI DE FATA » DR. TAFFI - Solutie gel – 50% Acid Glicolic


        

DR. TAFFI - Solutie gel – 50% Acid Glicolic

pt piele normala si mixta

Promo

Stoc NU

 

Numar produs: 0184
Producător: Laboratoarele Dr. TAFFI
EAN: DR TAFFI
209,00 LEI
Preț recomandat:
196,00 LEI
Alerta:
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera gelul cu continut de 50% acid glicolic este special conceput pentru a spori tratamentul antirid, asigurand o foarte buna exfoliere.

Utilizare: Se aplica o data pe saptamana, uniform pe zona tratata. Se aplica delicat pe fata si se clateste cu apa dupa 3-5 minute.EVITATI CONTACTUL CU OCHII SI MUCOASA. Dupa utilizare, aplicati o crema protectiva in timpul zilei si una hidratanta pe timp de noapte.

Ingrediente: Extract de grapefruit,acid glicolic.

INCI: GLYCOLIC ACID, AQUA (WATER), AMMONIUM HYDROXIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CITRUS GRANDIS (GRAPE FRUIT) SEED EXTRACT.

Continut: 100 ml

 PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZTcyMDd
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: