Contact: 0727889808

 

 

bio-cosmetics

Promote Your Page Too

 


Introducere » INGRIJIREA FETEI » Argila verde fina - 150g


        

Argila verde fina - 150g

Stoc DA

 

Numar produs: 0503
Producător: SAS|NAJJAR
Preț recomandat:
23,50 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

BIO-Cosmetics va ofera Argila verde
Normalizează metabolismul celular, încetineşte procesele de îmbătrânire, detoxifiază.

Recomandată în special pentru tenul gras şi mixt, normalizează funcţia glandelor sebacee şi are efect tonifiant.
Argilele sunt în mod natural bogate în diverse minerale cum ar fi siliciu, aluminiu, magneziu, calciu, fier, fosfor, cupru, zinc, seleniu, cobalt, mangan. Proprietățile generale ale argilelor pure de grad cosmetic sunt: catifelant, calmant, purifiant, detoxifiant, descongestionant, reparator şi regenerant cutanat.
Argilele sunt potrivite pentru o mare varietate de aplicații cosmetice care includ măști faciale, împachetări corporale, machiaj mineral, fabricarea de săpunuri.
ARGILA VERDE este o argilă activă universală, apreciată pentru proprietățile de absorbire, vindecare, catifelare și purificare. Argila verde se consideră a fi cea mai potrivită pentru aplicații cosmetice datorită conținutului ridicat de minerale, și a capacității mărite de absorbție.
S-a dovedit eficace în special în cazurile de piele inflamată și pentru îngrijirea pielii grase sau mixte, este un bun regulator de sebum.
Este potrivită pentru curățarea și netezirea oricărui tip de piele.
Utilizare:
-curăţarea pielii, eliminarea impurităţilor şi a excesului de sebum
-sub formă de cataplasme pe vânătăi, leziuni, inclusiv entorse
-sub formă de cataplasme pe răni închise pentru vindecare, având capacitatea de a absoarbe impuritățile în cazuri de abcese, ulcere varicoase
-echilibrarea şi purificarea tenului gras sau mixt
Tara de provenienta: Siria
Prezentare: 150 g

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZDEyYTY
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: